Jump to content


Photo

Little Tip On Formatting


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Landlady

Landlady

    Administrator

  • admin
  • 7,412 posts
  • Gender:Female
  • Location:La Marina

Posted 13 December 2008 - 03:16 PM

Iīve noticed that the boardīs script makes errors when someone uses the quote option in their posts. Normally you can make a piece of text appear in a quote box by selecting the text, then just clicking the quote image link above the message box. Or, using the reply to link will put the previous text in a quote box. But what sometimes happens is that a square bracket is missed off, so instead of getting, for example:

Peter told Jane this

you sometimes end up with something like this,

[code Peter told Jane this[/code]

see how there is only one bracket before code? there should be one facing the opposite way of the first one after the word īcodeī too.

If this happens to any of your posts, just go back to edit and put in the square bracket where it is missing.


Now youīre starting to learn html :-)

ps. this is the same for other post insertions, such as pictures etc. If there is an error, itīs usually because there is a missing bracket.

By the way. Kevin has starting to re-design the top of the site, so if a few weird things happen to the layout, itīs only him playing with it :)


:action-smiley-069: Don´t forget to use the like button if you like someone´s post :tha1:



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users